Time	DS Lab	Time	JST-CREST
09:30-09:55	Reception		
09:55-10:00	Opening		
10:00-10:45 (45min)	Plenary Session: Wing-Kin Sung (National University of Singapore) Issues on Aligning Short Reads Generated by Next Generation Sequencing		
10:55-11:40 (45min)	Gowtham Atluri (University of Cincinnati) Mining Relationships in Spatio-Temporal Data Chair: Kei Hirose	10:45-11:15 (30min)	Keisuke Goto (Fujitsu Laboratories Ltd.) In-Place Initializable Arrays
		11:15-11:40 (25min)	Kazuki Ishiyama (The University of Tokyo) Practical Space-efficient Data Structures for High-dimensional Orthogonal Range Searching
11:40-13:00	Lunch		
13:00-13:45 (45min)	Emily Miraldi (Cincinnati Children's Hospital) Transcriptional Regulatory Network Inference from Single-Cell Gene Expression Measurements Chair: Tetsuo Shibuya	13:00-13:45 (45min)	Ilan Newman (The University of Haifa) Testing for Forbidden Order Patterns in an Array
13:45-14:05 (20min)	Takanobu Nakahara (Senshu University) Chair: Keiji Takai	13:45-14:15 (30min)	Takeaki Uno (National Institute of Informatics)
14:05-14:25 (20min)	Zuo Yi (Nagoya University) Chair: Keiji Takai	14:15-14:40 (25min)	Munehiko Sasajima (Kwansei Gakuin University)
14:25-14:40 (15min)	Yuta Kaneko (Kansai University) Chair: Keiji Takai		
14:40-14:55	Break		
14:55-15:40 (45min)	Oleg Demchenko (St. Petersburg State University) Which product to buy next: factors behind customers' choice of purchase sequence Chair: Katsutoshi Yada	14:55-15:40 (45min)	Moritz Mühlenthaler (TU Dortmund University) Solution Graphs of Combinatorial Problems
15:40-16:05 (25min)	Discussion	15:40-16:05 (25min)	Takehiro Ito (Tohoku University) Reachability on the Solution Space of Graph Colorings
16:05-16:10	Closing		